Elicopterul care a aterizat la clubul de fiţe din Mamaia a luat-o razna după contactul cu solul

Probleme la aterizare

Elicopterul care a aterizat la clubul de fiţe din Mamaia a luat-o razna după contactul cu solul Elicopterul care a aterizat la clubul de fiţe din Mamaia a luat-o razna după contactul cu solul

Am văzut toţi întregistrarile cu elicopterul care a aterizat în spatele (că faţa e la mare) unui club din Mamaia. Că e ok sau nu, nu judecăm, e o ţară liberă, fiecare face ce îl taie capul oricum în România, există legi care taxează sau nu asta. Nu ne pricepem nici la elicoptere, tot ce ştim e că ar fi trebuit să vedem ca-n filme, un "H" pe asfalt, de la heliport. Poate în cazul elicopterelor mai mici, nu e nevoie. Sau poate legea reglementează altfel proprietatea privată destinată aterizării. Nu vrem să le facem prea multă publicitate nici pasagerilor de lux, nici clubului de fiţe. Am văzut însă o postare cu un incident la aterizare. Pare mic, dar imaginaţi-vă ce s-ar fi întâmplat dacă pilotul nu avea prezenţă de spirit. A fost destul de nărăvaş elicopterul şi o fracţiune de neatenţie ar fi putut să transforme totul într-o nebunie. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.