Elicopterul din Mamaia surprins la aterizare cu camera instalată pe bordul unei maşini

Unde nu-i cap

Elicopterul din Mamaia surprins la aterizare cu camera instalată pe bordul unei maşini Elicopterul din Mamaia surprins la aterizare cu camera instalată pe bordul unei maşini

Peste 300.000 de vizualizări au imaginile în care elicopterul a ridicat tot praful în faţa unui club din Mamaia şi a desprins nişte panouri care au zburat direct printre oamenii din jur. În elicopter, conform unor informaţii publicate în Mediafax.ro., ar fi fost cântăreţul grec Antonis Remos, tocmit pentru una dintre serile din minivacanţă de către un club de fiţe de la Marea Neagră. Între timp au mai apărut filmuleţe cu elicopterul la una dintre aterizări, când pilotul scapă aparatul de sub control imediat după aterizare. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.