Englezii de la EVO au venit în România să caute cel mai bun drum din lume. VIDEO

EVO, una dintre cele mai respectate reviste auto britanice, a venit în România pentru a vedea dacă Transfăgărăşanul este, într-adevăr, cel mai bun drum din lume, după cum a spus Jeremy Clarkson de la Top Gear. Detalii în continuare.

Englezii de la EVO au venit în România să caute cel mai bun drum din lume. VIDEO Englezii de la EVO au venit în România să caute cel mai bun drum din lume. VIDEO

Întreaga planetă ştie de România şi de Transfăgărăşan după ce a fost difuzat episodul din emisiunea Top Gear în care Jeremy Clarkson spune despre DN7C că este „cel mai bun drum pentru condus din lume”. Pe bună dreptate, până la urmă, fiindcă Transfăgărăşanul este un drum extraordinar.

Dar, aşa cum au aflat britanicii de la EVO într-o călătorie prin România la volanul unui Jaguar F-Type V8S, există un drum şi mai bun decât Transfăgărăşanul şi, surpriză sau nu, se află tot în România.

Întreaga poveste, în videoclipul de mai jos:

Voi care credeţi că e cel mai bun pentru condus din România?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.