Este incredibil ce făcea acest şofer la volan. Poliţiştii nu au ştiut cum să reacţioneze!

Poliţiştii au rămas uimiţi de ceea ce făcea un şofer în maşina oprită pe banda de urgenţă a unei autostrăzi din statul american Washington. Surpriza a fost atât de mare încât oamenii legii nu au ştiut cum să reacţioneze.

Este incredibil ce făcea acest şofer la volan. Poliţiştii nu au ştiut cum să reacţioneze! Este incredibil ce făcea acest şofer la volan. Poliţiştii nu au ştiut cum să reacţioneze!

Crezând că şoferul era în dificultate şi ar fi putut avea nevoie de ajutor, poliţiştii au oprit lângă maşina acestuia pentru a verifica ce se întâmplă. Nu mică le-a fost surpriza să constate că şoferul maşinii oprite se juca Pokemon Go pe nu mai puţin de opt telefoane mobile în acelaşi timp.

Sergentul Kyle Smith l-a abordat pe şoferul despre care credea că are nevoie de ajutor, însă a fost surprins să descopere că bărbatul se juca pe 8 telefoane aşezate pe un dispozitiv improvizat. Acesta fusese „construit” din spumă poliuretanică şi se afla pe scaunul pasagerului din faţă. Imaginea a fost postată pe Twitter de un coleg al poliţistului.

„#PokemonDistractions Sergentul Kelly Smith a abordat un vehicul oprit pe banda de urgenţă seara trecută. Iată ce se afla în maşină, lângă acesta!” A adăugat „Juca #PokemonGo pe OPT (8) telefoane! Şoferul a fost de acord să pună telefoanele în portbagaj şi şi-a continuat drumul”.

Pentru că fanul Pokemon Go nu a fost prins de poliţişti în timp ce conducea maşina, acesta a fost iertat şi şi-a putut astfel continua drumul.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.