Eşti pregătit sufleteşte pentru Fast And Furious 7? [VIDEO]

Băieţi şi fete, pe data de 3 aprilie 2015 vom fi martori unui nou episod Fast And Furious, unul care le sfidează pe toate celelalte dinaintea sa. Şi orice lege a fizicii aplicate.

Eşti pregătit sufleteşte pentru Fast And Furious 7? [VIDEO] Eşti pregătit sufleteşte pentru Fast And Furious 7? [VIDEO]

Probabil că acest cadru de mai sus, desprins din trailerul filmului Fast And Furious 7, este unul dintre puţinele care să respecte oarecum atributu de fezabilitate al acţiunilor. Restul este pură fantezie, una dintre cele mai explozive şi mai americăneşti posibile. Şi, cu toate că nu mă pricep la fizică aşa cum o face Gigi de la Servis, de data asta pot să spun fără ezitare că Fast And Furious 7 îşi bate joc de legile fizicii aşa cum le ştim (şi cât le ştim) noi. 

Asta, desigur, nu înseamnă decât că Fast And Furious 7 o să aibă un succes mai mare decât oricare alt film din serie. Pentru că nu te uiţi la F&F ca la un documentar, ci ca la un film de acţiune în care Vin Diesel, The Rock şi Jason Statham se fugăresc unii pe alţii ca nişte eroi.

Premiera mondială va avea loc pe 3 aprilie 2015. N-o să te minţim, abia aşteptăm să vedem ce maşini vor mai apărea în acest episod. Până acum am văzut un Lykan care face parcouring între (şi prin) zgârie-nori. Ar trebui să fie incitant...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.