Evadat din film: Lamborghini decorat în stilul Tron: Legacy

Proprietarului arab al unui Lamborghini Murcielago i-a plăcut atât de mult filmul celor de la Disney, încât şi-a decorat Lamborghini-ul Murcielago după modelul motocicletei Light Runner.

Tron: Legacy a fost un film destul de popular, iar ideea ca pelicula să dea naştere unor idei de tuning auto nu ar trebui să pară deloc ieşită din comun. Totuşi, la aşa ceva nu ne-am fi aşteptat.

Un Lamborghini Murcielago LP 670-4 SV, dotat cu un set de LED-uri montate la nivelul prizelor de aer frontale, a portierelor, precum şi ale capotei motorului poate surprinde pe oricine. trebuie să recunoaştem.

Există, însă, un detaliu care vine să ne liniştească. Filmuleţul provine din Orientul Mijlociu, locul în care tuning-ul este dus, de cele mai multe ori, la nivelul de artă. Abstractă, chiar.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.