Eveniment "ecologic" organizat de Porsche România

Ieri am fost în comuna Borcea, aproape de Feteşti, un loc unde Porsche România a ales plantarea celor 22.000 de copăcei pentru fiecare maşină vândută.

Eveniment "ecologic" organizat de Porsche România Eveniment "ecologic" organizat de Porsche România

La aproximativ 150 km de Bucureşti, mai exact pe malul Dunării în apropiere de comuna Borcea, judeţul Călăraşi, Porsche România a decis să planteze 22.000 de copăcei pentru cele 22.000 de maşini vândutea anul acesta. De ce acest loc? Pentru că în urma creşterii nivelului Dunării de acum câteva luni, multe dintre localităţile din apropiere, precum şi comuna Borcea au fost inundate, fiind distruse sute de gospodării şi terenuri arabile.

ProMotor împreună cu alţi redactori de la alte publicaţii şi câteva persoane de la Aociaţia Bucharest Running Club am luat parte la acest eveniment "ecologic" care, pe viitor, va duce la un mediu mai curat şi la o viaţă sănătoasă. Ajunşi la faţa locului, am îmbrăcat pelerinele de ploaie, am asistat la instructajul de rigoare iar după, ne-am "înarmat" cu cazmale, am luat un braţ de copăcei şi am plecat la plantat. La această acţiune ni s-au alăturat şi câţiva cetăţeni din judeţul Călăraşi.

În jurul prânzului, am participat la o conferinţă de presă unde au fost prezenţi Directorul General Porsche România, Brent Valmar, Brand Manager-ul Volkswagen, Bogdan Florea, Secretarul de Stat al Ministerului Mediului şi Pădurilor, Cristian Apostol, câţiva reprezentanţi ai autorităţilor judeţene şi locale şi, nu în ultimul rând, Preşedintele Asociaţiei Bucharest Running Club, Valeria Răcilă.

Împădurirea braţului Borcea s-a făcut cu puieţi de sălcioară care va conferi o rezistenţă mai bună malurilor. Această acţiune se va desfăşura pe mai mulţi ani şi va ajuta, pe viitor, la siguranţa localnicilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.