Extindere de garanţie

Producătorul american a trimis spre studiu departamentelor sale de Vânzări şi Marketing posibilitatea măririi garanţiei pentru sporirea vânzărilor.

Extindere de garanţie Extindere de garanţie

Extinderile de garanţie sunt la modă astăzi în lumea auto. Hyundai a mărit garanţia oferită la 10 ani sau 100.000 de mile, General Motors are acum 5 ani sau 100.000 de mile iar Ford a trecut vara trecută la 5 ani sau 60.000 de mile. Aşadar dacă toată lumea o aplică, înseamnă că este eficientă. Însă cei de la Chrysler au uitat să-i consulte şi pe cei de la departamentul de dezvoltare, pentru a afla dacă automobilele lor pot suporta o extindere de garanţie şi nu se vor trezi în 3-4 ani cu facturi imense de reparaţie.

Chrysler a mai oferit garanţie extinsă, imediat după evenimentele din 11 septembrie, mărind-o de la 3 ani sau 36.000 de mile, aşa cum este şi în prezent, la 7 ani sau 70.000 de mile. În 2005 s-a renunţat la această decizie, oficial datorită ineficienţei acesteia sau altfel spus, masinile nu rezistau atâta timp şi puneau producătorul să suporte cheltuieli de întreţinere semnificative.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.