Familia Mazda pentru Japonia

Cei de Mazda au demarat un proiect comun al companiei şi al partenerilor din Europa Centrală şi de Sud-Est pentru a sprijini refacerea zonelor din Japonia afectate de cutremur.

Familia Mazda pentru Japonia Familia Mazda pentru Japonia

Întreaga familie Mazda din centrul şi sud-estul Europei ia atitudine şi iniţiază proiectul de Familia Mazda pentru Japonia.

Mazda CSEE (Central and South-Eastern Europe) va dubla donaţiile de la dealeri şi angajaţi. Orice donaţie pentru sprijinirea Japoniei, de la oricare dintre parteneri Mazda sau de la angajaţii companiei va fi dublată la nivelul Mazda CSEE. Cu alte cuvinte, Mazda CSEE va adăuga la suma colectată egalul acesteia.

Donaţiile Mazda vor fi direcţionate spre Crucea Roşie, deoarece organizaţia a avut o reprezentare puternică în regiunea afectată încă de la începutul evenimentelor.

Ca o primă acţiune, Mazda Corporation a donat deja 30 de milioane de yeni pentru a ajuta la refacerea zonelor vizate de distrugeri.

Proiectul Familia Mazda pentru Japonia a fost iniţiat de dealeri, angajaţi şi de distribuitorul Mazda din regiune. Acesta reprezintă un semn de solidaritate cu ţara de origine a companiei şi, totodată, este parte integrantă a eforturilor Mazda pentru un management activ şi eficient al crizelor.

Mazda nu este afectată în Hiroshima de consecinţele severe ale cutremurului. Toţi angajaţii sunt în siguranţă. Fabricile şi porturile sunt intacte. De asemenea, nu există niciun risc de radioactivitate pentru clădirile Mazda, situate la mai mult de 1.000 de km distanţă de Fukushima. Distribuţia şi aprovizionarea cu autovehicule şi piese de rezervă în centrul şi sud-estul Europei sunt în continuare sigure şi la acelaşi nivel de calitate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.