Felix Baumgartner şi Amarok Canyon, doi sportivi şi aventurieri

Felix Baumgartner, omul celebru pentru săritura în stratosferă din 2012, promoveaza noul VW Amarok Canyon în ipostaze legate de sporturi şi hobby-uri.

Felix Baumgartner şi Amarok Canyon, doi sportivi şi aventurieri Felix Baumgartner şi Amarok Canyon, doi sportivi şi aventurieri

Felix Baumgartner este un star printre sportivii extremi, fiind posesorul a trei recorduri mondiale, în domeniul Basejumping şi sărituri în spaţiu. A devenit celebru pentru săritura în stratosferă din 2012, având doar un costum de protecţie şi paraşuta. Din martie 2013, acest om împtăimit al sporturilor extreme, este ambasadorul mărcii Volkswagen.

VW Amarok Canyon, un pick-up bun la toate este prezentat alături de Felix în ipostaze legate de sporturi şi hobby-uri, ca  mountainbiking, camping, snowboarding, ski şi călărie. În imagini, îşi face apariţia şi Hannah Whiteley, campioana de Freestyle Kitesurfing, împreună cu Thomas Litscher, campion Cross-Country – Merida Biking Team.

Pentru că nu se poate să te arunci direct de la limita spaţiului şi să n-ai o maşină pe măsură pe pământ, nu?!
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.