Ferrari 430 Scuderia Spider speculaţii

Ferria 430 Scuderia Spider este tot mai aproape de realitate şi până la debutul oficial, primele imagini procesate pe calculator prefaţează viitorul supercar.

Ferrari 430 Scuderia Spider speculaţii Ferrari 430 Scuderia Spider speculaţii

Scaunele - opere artaDacă Bugatti decapotează Veyron, Ferrari de ce nu ar face acelaşi lucru cu unul din cele mai performante modele din gamă, Ferrari 430 Scuderia? Chiar aşa gîndesc italienii şi plănuiesc o versiune performantă a lui 430 Spider sau o versiune Spider a performantului 430 Scuderia, depinde cum vreţi să o priviţi.

Adevărul este că va fi o versiune decapotată a atletului şi nu invers, ceea ce pare o idee un pic bizară, dacă ţinem cont că Scuderia a fost creat cu gândul la circuite şi performanţă, iar renunţarea la plafon miroase a compromis aerodinamic. Dar atîta imp cât există clienţi care vor senzaţii în aer liber această decizie este pe deplin îndreptăâită, piaţacere, constructorii oferă.

Zvonurile anunţă că modelul va fi dotat cu acelaşi propulsor V8 de 4,3 litri ce dezvoltă 510 CP cuplat la o cutie secvenţială cu 7 trepte şi că Scuderia Spider îşi va face apariţia în faţa publicului pe 5 noiembrie la Ferrari Challenge, eveniment desfăşurat la Mugello.

Pozele aceastea nu sunt oficiale. Cel mai probabil este vorba doar un Ferrari tunat de catre posesor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.