Ferrari California lansează o colecţie de suveniruri

De la şepci şi tricouri până la maşini în miniatură, toate vor aduce Ferrari California mai aproape de fanii săi din întreaga lume.

Ferrari California lansează o colecţie de suveniruri Ferrari California lansează o colecţie de suveniruri

Ferrari California, suveniruriColecţia de suveniruri din care vor face parte şepci, tricouri şi bluze, va purta simbolurile Ferrari şi numele ultimului model lansat, şi anume Ferrari California. De asemenea două replici în miniatură ale lui Ferrari California vor fi disponibile în culorile albastru şi roşu şi în două tipuri de caroserie: cu şi fără plafon. Preţurile pentru un astfel de suvenir vor urca de la 30 euro la circa 120 euro, respectiv 250 de euro pentru maşini.

Noua colecţie se va alătura vastei game de suveniruri pe care Ferrari a dezvoltat-o de-a lungul timpului la nivel mondial. Cât despre fanii care au rămas cu buza umflată pentru că nu au mai intrat pe listele de aşteptare pentru un Ferrari California nu cred că se vor mulţumi cu un model pe care îl vor putea conduce doar pe suprafaţa biroului. Totuşi au avantajul de a consuma un pahar, două, înainte de "a urca la volan".

Oare la fel au de gând să facă şi cei de la Porsche cu viitorul model Panamera?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.