Ferrari F40 vs. Ferrari 599 GTB Fiorano

Un supercar de legendă, Ferrari F40, provoacă un bolid actual la o cursă în pustietate. Clipul Ferrari s-ar traduce în depăşiri spectaculoase, mult praf şi o adevărată simfonie oferită de propulsoarele turate la maxim.

În colţul automobilelor devenite clasice se află un bolid Ferrari F40 cu un propulsor de 2,9 litri twin-turbo ce dezvoltă 478 CP. Pretendentul actual este Ferrari 599 GTB Fiorano, un model ce dezvoltă 620 CP, graţie blocului V12 de 6.0 litri. Cifrele nu sunt foarte relevante pentru că vorbim de un clip promoţional realizat de Ferrari şi, astfel, caracterul comercial este primordial.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.