Ferrari F620 GT, prima poză reală sau doar randare?

Prima imagine cu cel puternic Ferrari din toate timpurile a scăpat pe internet, înainte de prezentarea oficială de la Geneva 2012.

Ferrari F620 GT, prima poză reală sau doar randare? Ferrari F620 GT, prima poză reală sau doar randare?

După ce au agitat apele pe internet, cu primul teaser oficial al celui mai puternic Ferrari din toate timpurile, italienii din Maranello se vad luaţi chiar ei prin surprindere. Prima poză a supercarului a scăpat pe internet, dezvăluind în întregime formele succesorului lui 599 GTB Fiorano.

După cum putem observa silueta tipică vârfului de gamă Ferrari este în mare parte aceeaşi, dar detaliile au fost rafinate. Ferrari F620 GT prezintă o parte frontală mai incisivă, cu blocuri optice foarte lungi şi o grilă foarte largă, ambele inspirate după modelul FF.

Capota prezintă o priză de aer încadrată între evazările pronunţate, iar la partea laterală, privirea este atrasă de linia ce coboară de pe umerii posteriorului, pentru a urca brusc pe pasajul roţii. Rămâne de văzut dacă detaliile prezente în această primă poză vor coincide cu acelea ale maşinii prezentate la Salonul Auto Geneva 2012.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.