Ferrari FF vs. BMW M5: care pe care? VIDEO

Nişte băieţi s-au gândit să facă o cursă (legală, pe o pistă închisă) între un Ferrari FF şi un BMW M5 F10. Adică un supercar făcut de o marcă recunoscută în lumea întreagă pentru viteză şi o berlină de familie care a trecut pe la specialiştii de la BMW M. Tu care crezi că va câştiga?

Ferrari FF vs. BMW M5: care pe care? VIDEO Ferrari FF vs. BMW M5: care pe care? VIDEO

Ferrari FF este primul model al mărcii auto din Modena care are tracţiune integrală (deşi e un sistem destul de complicat şi cam neconvenţional). În acelaşi timp, cea mai nouă generaţie a berlinei sportive BMW M5 îţi permite să îţi duci copii la şcoală repede. Foarte repede.

Aşa că te întrebăm: într-o liniuţă cât se poate de cinstită (şi legală) cu cele două maşini, care crezi că va câştiga? Nu uita că Ferrari-ul are mai multă putere, mai mult cuplu şi e mai uşor decât M5-ul. Dar, cu toate acestea, rezultatul s-ar putea să te surprindă.

VIDEO:

Acum că ai văzut clipul, ce zici: crezi că M5-ul i-ar putea ţine piept FF-ului până la sfârşit dacă ar avea limitatorul scos?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.