Ferrari îşi măreşte gama cu cinci noi modele. Unul dintre ele va face parte dintr-un "nou segment" pentru companie

Ferrari a confirmat anterior că va dezvălui cinci noi modele în acest an. F8 Tributo şi SF90 Stradale sunt primele două, iar următorul ar putea fi Super Spider 812.

Ferrari îşi măreşte gama cu cinci noi modele. Unul dintre ele va face parte dintr-un "nou segment" pentru companie Ferrari îşi măreşte gama cu cinci noi modele. Unul dintre ele va face parte dintr-un "nou segment" pentru companie

Ferrari intenţionează să îşi revizuiască radical gama de vehicule şi să introducă o serie de noi modele care să împingă marca italiană pe noi segmente de piaţă.

Timp de mulţi ani, Ferrari a avut o gamă de modele destul de previzibilă, însă şeful de marketing Ferrari, Enrico Galliera, spune că acest lucru se va schimba. Cu modelul SF90 Stradale vedem cam pe unde tinde compania italiană să se extindă.

„Ceea ce încercăm să facem este să devenim mult mai puţin previzibili. În prezent, lucrăm la reproiectarea produselor noastre, a spus el. "De exemplu, SF90 Stradale este o maşină complet nouă, care foloseşte o nouă tehnologie, care aparţine unui segment nou. Este ceea ce numim un supercar. Nu este un LaFerrari.”

Ferrari a confirmat anterior că va dezvălui cinci noi modele în acest an. F8 Tributo şi SF90 Stradale sunt primele două, iar următorul ar putea fi Super Spider 812.

Galliera a sugerat că un unul dintre ele va face partre dintr-un "nou segment" pentru companie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.