Ferrari lansare în România

Autor: Cosmin Iordache 02 mai 2008 Știri auto
Ferrari lansare în România

Începând cu 6 mai unul dintre cele mai prestigioase branduri auto din lume, Ferrari, va fi disponibil şi în ţara noastră prin inaugurarea oficială a reprezentanţei oficiale aflate pe DN1. România va fi astfel cea de-a treia ţară din estul Europei în care Căluţul Cabrat va descinde. Pe plan regional, doar Ungaria şi Cehia mai găzduiesc showroom-uri Ferrari.

Showroom-ul va oferi facilităţi multiple celor care îi calcă pragul, pe lângă spaţiul de prezentare, clienţii beneficiind de un club şi un garaj destinat posesorilor de Ferrari din România. Showroom-ul va deservi însă şi ţările vecine în care marca nu a pătruns oficial.

Marcarea evenimentului se va face prin venirea în România a preşedintelui Luca Cordero di Montezelmo şi a echipei de Formula 1, conform Ziarului Financiar. O conferinţă de presă va preceda tăierea oficială a panglicii.

În România, partenerul strategic va fi Forzza Rosa şi nu Autoitalia, reprezentantul oficial al celorlalte mărci din grupul Fiat. Forza Rossa este deţinută de holdingul Central Europe Finance cu sediul în Luxemburg, cu o participaţie de 47,5% şi persoanele fizice Ion Bazac, cu 47,5% şi Camelia Bazac, cu 5%

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide