Ferrari lansare în România

Intrarea oficială Ferrari pe piaţa românească şi deschiderea showroom-ului brandului italian se va realiza pe data de 6 mai, în cadrul unui eveniment la care va participa chiar preşedintele Scuderiei.

Ferrari lansare în România Ferrari lansare în România
Începând cu 6 mai unul dintre cele mai prestigioase branduri auto din lume, Ferrari, va fi disponibil şi în ţara noastră prin inaugurarea oficială a reprezentanţei oficiale aflate pe DN1. România va fi astfel cea de-a treia ţară din estul Europei în care Căluţul Cabrat va descinde. Pe plan regional, doar Ungaria şi Cehia mai găzduiesc showroom-uri Ferrari.

Showroom-ul va oferi facilităţi multiple celor care îi calcă pragul, pe lângă spaţiul de prezentare, clienţii beneficiind de un club şi un garaj destinat posesorilor de Ferrari din România. Showroom-ul va deservi însă şi ţările vecine în care marca nu a pătruns oficial.

Marcarea evenimentului se va face prin venirea în România a preşedintelui Luca Cordero di Montezelmo şi a echipei de Formula 1, conform Ziarului Financiar. O conferinţă de presă va preceda tăierea oficială a panglicii.

În România, partenerul strategic va fi Forzza Rosa şi nu Autoitalia, reprezentantul oficial al celorlalte mărci din grupul Fiat. Forza Rossa este deţinută de holdingul Central Europe Finance cu sediul în Luxemburg, cu o participaţie de 47,5% şi persoanele fizice Ion Bazac, cu 47,5% şi Camelia Bazac, cu 5%
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.