Ferrari se stabileşte la Nurburgring

Fiţi linistiţi, nu îşi mută sediul din Italia în Germania, ci îşi deschide un showroom şi un magazin pentru pasionaţi pe marginea circuitului Nurburgring.

Ferrari se stabileşte la Nurburgring Ferrari se stabileşte la Nurburgring

Nurburgring a devenit un fel de Mecca pentru fanii automobilelor şi nu numai. Constructorii de maşini sport se întrec în stabilirea tururilor rapide cu noii lor bolizi, ba chiar am avut şi modele ce funcţionau cu pile de combustibil care doreau să ne arate cât de încete sunt. Pe lângă cele 3 circuite pe care le deţin, italienii de la Ferrari au dorit să fie prezenţi pe încă unul, astfel încât să sublinieze foarte bine orientarea pentru circuit a modelelor sale.

Pasionaţii vor găsi lângă circuitul german un showroom Ferrari plus un magazin ce are în stoc orice produs marca Ferrari. Aşa ca dacă ai bani, te duci la Nurburgring, cumperi un Ferrari, eventual un tricou şi un ceas, te duci pe circuit şi deja eşti "roşu". Simplu, nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.