Festival de artă din Bucureşti, susţinut cu o flotă de modele BMW plug-in hybrid

Proiectul reuneşte proiecte şi prezentări de film, fotografie, arte plastice, teatru ...

Festival de artă din Bucureşti, susţinut cu o flotă de modele BMW plug-in hybrid Festival de artă din Bucureşti, susţinut cu o flotă de modele BMW plug-in hybrid

Proiectul „Black Sea Art Festival în Bucureşti” prezintă artişti din cele 9 ţări din jurul Mării Negre, iar BMW va susţine acest festival cu o flotă de modele BMW Seria 2 Active Tourer plug-in hybrid pentru transportul invitaţilor.

Proiectul reuneşte proiecte şi prezentări de film, fotografie, arte plastice, teatru, arhitectură şi muzică ca o expresie a multiculturalităţii regiunii. 

Festivalul se desfăşoară între 11 şi 14 octombrie în fosta bază de la „Industria Bumbacului” care acum este revitalizată cu multe proiecte creative şi spaţii care au fost redate oraşului: TOT, Nod Makerspace, Deschis Gastrobar şi La Firul Ierbii. 

În acest moment, BMW Seria 2 Active Tourer 225xe este cel mai de succes model BMW plug-in hybrid de pe piaţa locală. Modelul a beneficiat de o revizuire tehnică şi estetică în primăvară care a inclus şi o baterie cu o capacitate utilă crescută la 6,1 kWh. Acum autonomia atinge 45 km în valoare NEDC, conform ciclului de teste impus de Uniunea Europeană.

Noul model poate acoperi numai în regim electric distanţele zilnice uzuale, în timp ce motorul pe benzină asigură autonomia pe distanţe mari. Cu o putere totală a sistemului de 224 CP şi un cuplu maxim de 385 Nm, modelul nu este doar eficient, dar oferă şi plăcerea de a conduce tipică BMW.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.