Fiat 500 - eveniment lansare internaţională

ProMotor a fost prezent la cea mai extravagantă şi emotivă lansare de care a beneficiat un nou model în ultimii ani. Fiat 500 nu este doar o maşină, este o parte a Italiei.

Fiat 500 - eveniment lansare internaţională Fiat 500 - eveniment lansare internaţională
La evenimentul lansării internaţionale a noii citadine italiene, care deja a înregistrat circa 25.000 de comenzi ferme, au participat peste 6.000 de invitaţi, VIP şi reprezentanţi ai presei din toate colţurile lumii. Torino a fost, pentru câteva zile, oraşul Fiat 500, fiind practic inundat de detalii legate de modelul iconic al italienilor.

Seara lansării oficiale a fost una fastuoasă, despre care se va vorbi mult şi bine, spectacolul fiind regizat de aceeaşi persoană care s-a ocupat de Olimpiada de la Torino. Cei peste 1.500 de jurnalişti au avut parte, a doua zi, de o conferinţă de presă atipică, prezidată într-un mod destins de Luca de Meo, CEO Fiat. După care a urmat o sesiune de teste intensive, pe şoselele italiene, micul automobil stârnind oriunde uralele şi curiozitatea peninsularilor. Preţul de pornire în Italia este de 10.500 euro, una dintre particularităţile maşinii fiind numărul impresionant al pachetelor de personalizare: peste 500.000! Rămâne de văzut dacă planurile de producţie, de 120.000 de unităţi pe an, vor acoperi cererea.

În România, Fiat 500 va fi lansat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Bucureşti, din toamnă. În următorul număr al revistei ProMotor veţi putea afla mai multe despre noua citadină italiană, caracteristicile sale emotive promiţând mai mult decât ne aşteptăm de la un automobil urban.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.