Fiat a făcut un panou interactiv care te ajută să parchezi mai uşor. VIDEO

Cum ar fi dacă toate locurile de parcare ar avea câte un instructor lângă el? Cei de la Fiat s-au gândit că ar fi o idee bună să facă asta cu cel puţin un loc de parcare din Germania.

Fiat a făcut un panou interactiv care te ajută să parchezi mai uşor. VIDEO Fiat a făcut un panou interactiv care te ajută să parchezi mai uşor. VIDEO

Uneori, e greu să parchezi. Poate nu ştii cât de mare e maşina, poate n-ai mai condus de mult timp sau poate pur şi simplu nu te pricepi. Ei bine, cei de la Fiat s-au gândit să ofere o mână de ajutor şoferilor şi şoferiţelor care au ales un loc de parcare special din Germania. Aici a fost amplasat un panou interactiv, unde un om îi dă indicaţii în timp real celui de la volan.

Spotul a fost făcut pentru a promova sistemul de asistenţă la parcare disponibil pe modelele de serie Fiat.

VIDEO:

Via: The Inspiration Room

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.