Fiat Panda 2012: preţuri de la 9.950 euro în România!

Lista de preţuri şi dotări a noului Fiat Panda ne arată o maşină mini care atrage printr-un raport preţ-dotări interesant. Dar mai ales prin motoraşul de 0.9 litri!

Fiat Panda 2012: preţuri de la 9.950 euro în România! Fiat Panda 2012: preţuri de la 9.950 euro în România!
Fiat a lansat noul Panda în România, la preţuri cuprinse între 9.950 şi 14.100 de euro cu TVA inclus. Vorbim de o maşină complet nouă, despre care ProMotor a scris deja un articol de test în care veţi regăsi şi o galerie foto completă.
Există trei niveluri de echipare: Pop, Easy şi Lounge, însă Fiat a avut grijă ca încă de la primul nivel, Pop, să ofere suficiente dotări pentru a face maşina interesantă: geamuri anterioare electrice, servodirecţie electrică Dual Drive, tetiere anterioare active, sistem MY CAR, ABS+EBD, BAS, airbaguri frontale şi cortină şamd.
Parte frontală simpatică şi robustă
Nivelul EASY este însă cel care ar trebui să vă atragă atenţia, căci el adaugă aerul condiţionat, CD+MP3 cu 6 difuzoare, sistemul Start & Stop (exclusiv pentru 1.3 Mjet şi 0.9 TwinAir), închidere centralizată cu telecomandă şamd.
În fine, nivelul LOUNGE adaugă mai ales elemente de design cum sunt jantele de aliaj pe 14 inci, decoraţiuni interioare colorate în nuanţa caroseriei, KIT COMFORT şi altele asemenea.
De remarcat şi sistemul de frânare automată prezent în opţiune pe orice nivel de echipare (mai puţin pe 1.2 POP): LOW SPEED COLLISION MITIGATION previne tamponările la viteze mici, atât prin pregătirea frânelor în caz de impact iminent cât şi prin frânarea automată la viteze de sub 30 km/h.
Interiorul se asortează cu vopseaua caroseriei. Elegant!
Lista de dotări opţionale cuprinde destule elemente pentru configurarea unui Panda plăcut privirilor, iar clienţii pot alege între trei motorizări: 1.2 69 CP, 1.3 Multijet 75 CP şi 0.9 TwinAir de 85 CP. De la finalul acestui an va exista şi o versiune de 65CP a motorului de 0.9 litri, dar va fi lansată şi versiunea 4x4 atât de aşteptată de fani.
Lista de preţuri începe la 9.950 euro pentru 1.2 69 CP POP şi ajunge la 14.100 euro pentru 1.3 75 CP LOUNGE, însă recomandarea noastră este versiunea 1.2 69 CP LOUNGE la 11.400 euro, care vă va oferi un interior extrem de confortabil şi suficientă putere pentru o maşină atât de mică. Amatorii de senzaţii tari (auditive dar şi dinamice) vor găsi mai atractiv motoraşul de 0.9 litri TwinAir de 85 CP, pe care noi îl recomandăm în versiunea EASY (12.450 euro). Toate preţurile includ TVA.
Puteţi comanda maşina deja în showroom-urile din România. Cum vi se par preţurile?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.