Fiat Tipo atinge pragul de 500.000 de unităţi produse

În Italia, Fiat Tipo este un jucător cheie în segmentul său şi se află în primele 10 poziţii pentru patru ţări europene, cu peste 70% dintre unităţi vândute în afara Italiei

Fiat Tipo atinge pragul de 500.000 de unităţi  produse Fiat Tipo atinge pragul de 500.000 de unităţi produse

Fiat Tipo cu numărul 500.000 a fost produs săptămâna aceasta, la uzina din Bursa, Turcia. Maşina cu numărul 500.000 este un Tipo Sport, echipat cu un motor de 1.6 Multijet, 120 CP, DCT, ce poartă uimitoare vopsea “Rosso Passione”, combinată cu un acoperiş negru contrastant şi noul interior Total Black. Tipo este cel de-al doilea automobil global al mărcii Fiat, cu peste 70% din unităţi vândute în afara Italiei.

Noua serie Tipo cuprinde trei variante de caroserie (4-Uşi, 5-Uşi şi Station Wagon) şi patru variante de echipare (Street, Mirror şi noul S-Design şi Sport), perfectă pentru a satisface nevoile clienţilor de vârste diferite, cu gusturi şi nevoi de mobilitate variate.

S-Design şi Sport sunt destinate unei clientele cu un caracter sportiv, iar versiunea Sport vine cu dotări îmbunătăţite. Mirror este conceput pentru un client care are nevoie de spaţiu şi modularitate, dar doreşte să fie conectat în orice moment, în timp ce versiunea Street este ideală pentru tinerii care doresc să se bucure de stilul atractiv.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.