Fiat Topolino

Credeaţi că Fiat 500 este cel mai mic Fiat din parcare? Nici pe departe, italienii pregătesc un frate mai mic şi mai puţin emancipat al simpaticei citadine.

Fiat Topolino Fiat Topolino
Fiat nu s-a culcat pe lauri după succesul înregistrat cu modelul 500 în clasa automobilelor de oraş şi italienii se pregătesc să mai coboare încă o clasă pentru a contracara ofensiva preconizată a minusculelor VW Up şi Toyota iQ. Modelul de clasa mică, codificat ca Topolino, va aplică o filosofie diferită, urmând să aibă tracţiune pe puntea din spate şi motorul amplasat tot în partea posterioară pentru maximizarea spaţiului interior.

Puterea va proveni de la un propulsor în doi cilindri de 900 cc. Acest model ca şi omoloagele de la VW sau Toyota se anunţă foarte blânde cu mediul şi au misiunea de a trage în jos emisiile medii pe cap de producător, atât de incriminate de organismele europene în ultima perioadă. Numele sau denumirea sub care este, în prezent, recunoscut modelul provine de la legendarul Fiat Topolino, model care în anii '30 era unul dintre cele mai mici ale acelor vremuri.

După cum puteţi observa în aceste poze realizate de britanicii de la Autoexpress din surse de inter, Topolino va împrumută elemente stilistice de la reţeta de succes Fiat 500, dar se va renunţa la caracterul life-style, mergând pe o abordare mai practică.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.