Filmare din dronă cu Transluncani, noul concurent pentru Transalpina şi Transfăgărăşan - VIDEO

Cel mai spectaculos drum din judeţul Timiş. Şoseaua a fost săpată în munte.

Filmare din dronă cu Transluncani, noul concurent pentru Transalpina şi Transfăgărăşan - VIDEO Filmare din dronă cu Transluncani, noul concurent pentru Transalpina şi Transfăgărăşan - VIDEO

În comuna Tomeşti a fost inaugurat cel mai spectaculos drum din judeţul Timiş. Transluncani poate concura cu Transalpina sau cu Transfăgărăşanul şi are o lungime de peste cinci kilometri, fiind săpat în munte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În comuna Tomeşti, din judeţul Timiş, a fost realizat un drum agricol spectaculos, cu bani europeni, în cadrul unui proiect în valoare de aproximativ un milion de euro.

Şoseaua săpată în munte are o lungime de peste cinci kilometri şi a fost realizată la cea mai mare altitudine din judeţul Timiş, cel mai înalt punct având 700 de metri.

Lucrările s-au desfăşurat pe parcursul a trei ani, în condiţiile în care aproximativ jumătate din suprafaţa drumului agricol a fost construită în rocă.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.