Filmul Need For Speed primeşte un nou trailer... cu pisici! VIDEO

Premiera noului film Need For Speed are loc astăzi la cinematografele din România, aşa că ni s-a părut o idee bună să îţi arătăm ce NU o să vezi în pelicula în care rolul principal e interpretat de Aaron Paul. A spus cineva pisici?

Filmul Need For Speed primeşte un nou trailer... cu pisici! VIDEO Filmul Need For Speed primeşte un nou trailer... cu pisici! VIDEO

A fost odată ca niciodată o vreme în care tot internetul era plin cu pisici. Pisici pe YouTube, pisici pe LiveLeak, pisici peste tot. Iar acum, pisici într-un trailer (neoficial, ce-i drept) pentru noul film Need For Speed, care are premiera astăzi în cinematografele din România.

În videoclipul de mai jos, rolul lui Aaron Paul (sau Jesse din serialul Breaking Bad) e preluat de un motan pus pe şotii, care face tot felul de nebunii cu un Ford Mustang Boss 302.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.