Fisker Karma surprins în teste

Fisker Karma se îndreaptă spre producţia de serie, primele poze spion cu viitorul model exotic fiind publicate pe internet, în mod deliberat, de către producătorul din California.

Fisker Karma surprins în teste Fisker Karma surprins în teste
Fisker Karma surprins în testeFisker Karma îşi va depăşi condiţia de concept spectaculos, urmând să ajungă în producţia  de serie, după cum  sugerează primele poze spion "scăpate", în mod voit se pare, de constructor pe internet. După o perioadă de acalmie mediatică, cei de la Fisker apelează la această modalitate pentru a readuce în atenţia publicului viitorul sedan sportiv.

Până aici nimic nou, fiind un lucru cunoscut că modelul va ajunge pe străzi, remarcabil este însă  faptul că versiunea de serie pare să nu renunţe la nimic din ingredientele şi farmecului prototipului expus la Detroit. Sub camuflajul, destul de graţios  aplicat, se disting clar aceleaşi forme prelungi ale conceptului,  grila arcuită spre lateral şi suprafaţa vitrată generoasă.

Din păcate, se cunosc puţine lucruri despre tehnologia viitorului model, ştim doar că va fi animat în mod hibrid, prin folosirea unui propulsor cu combustie internă de 1.4 litri de la VW şi a unuia electric, ajutat de baterii li-ion. Versiunea finală va ajunge spre comercialzare la sfârşitul acestui an şi va fi cotată în jurul valorii de 80.000 $.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.