Fiul lui Al Gore tras pe dreapta şi arestat

Chiar dacă la volan se afla fiul lui Al Gore, fostul vicepreşedinte al USA, poliţia l-a tras pe dreapta doarece rula pe autostradă cu 160 km/h într-o Toyota Prius.

Fiul lui Al Gore tras pe dreapta şi arestat Fiul lui Al Gore tras pe dreapta şi arestat
Mai mult decât atât, tânărul în vârstă de 24 de ani a fost arestat pentru posesie de droguri, după ce poliţiştii i-au percheziţionat maşina. Cauţiunea de 20.000 de dolari a fost achitată azi, iar fiul lui Al Gore este liber. El nu este la prima abatere, având antecedente cu alte două arestări pentru posesie de droguri şi conducere în stare de ebrietate. Iată un bun exemplu că Prius nu este doar pentru cei cuminţi şi anti-poluare...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.