Ford angajează 145 de ucenici absolvenţi de gimnaziu pentru uzina de la Craiova

Ford a demarat în toamna lui 2018 cel mai amplu program de recrutare pentru uzina de la Craiova.

Ford angajează 145 de ucenici absolvenţi de gimnaziu pentru uzina de la Craiova Ford angajează 145 de ucenici absolvenţi de gimnaziu pentru uzina de la Craiova

Ford România, cel de-al doilea constructor de pe piaţa auto locală, are disponibile în prezent 145 de locuri de muncă pentru ucenici, absolvenţi ai învăţământului gimnazial, potrivit ANOFM (Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă).

Ford a demarat în toamna lui 2018 cel mai amplu program de recrutare pentru uzina de la Craiova, urmând ca în acest an să ajungă la peste 6.000 de angajaţi.

În toamna acestui an la Craiova va intra în producţie un al doilea model, care potrivit presei internaţionale va fi Ford Puma, un crossover de clasă mică, mai mare decât EcoSport, care preia numele de la un model produs de americani în Europa în anii 1990 pentru a concura cu Opel Tigra. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.