Ford Fiest ST

Divizia Ford UK şi-a făcut un obicei din lansarea unor versiuni speciale ale modelelor deja sportive din gama construtorului american, de data aceasta atenţia îndreptându-se spre un model pe final de carieră: Fiesta.

Ford Fiest ST Ford Fiest ST
Fiesta ST a fost un model care a fost criticat de fiecare dată pentru lipsa puterii dată de motorul de 2.0 litri aspirat, mai ales în comparaţie cu concurenţa reprezentată de modele precum Renault Clio RS sau Mini Cooper S. Ford UK a hotărât să schimbe acest lucru şi va oferi două pachete de tuning ce constau în marirea puterii furnizată de motorul original.

În prima treaptă de putere, de 165 CP, clientul ce va plăti aproape 2000 de euro pentru pachetul complet va primi un sistem de admisie nou, unul de evacuare performant şi o recalibrare a softului de management al motorului. Versiunea mai puternică de 185 CP costă 2465 de euro şi vine cu înlocuirea supapelor şi a axei cu came. Ambele pacheteote  sunt dezvoltate de către Ford Team RS în colaborare cu Roush Technologies Ltd, vin cu o garanţie de până la trei ani şi  36.000 de mile şi nu afectează garanţia generală a maşinii. Doritorii le vor putea achiziţiona de la dealeri începând cu 1 martie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.