Ford Fiesta Crossroad

După VW Polo şi Citroen C3, în clubul maşinilor urbane cu look off-road intră şi Ford Fiesta, noua titulatură fiind Crossroad.

Ford Fiesta Crossroad Ford Fiesta Crossroad
Deşi în familia de maşini de clasă mică Ford există Fusion, bazat tehnic pe Fiesta, oficialii au preferat să cosmetizeze mica berlină în stil off-road decât să echipeze Fusion cu o mecanică 4x4, care l-ar face un concurent direct pentru Suzuki Ignis.

Aşa încât, după VW Cross Polo şi Citroen C3 XTR, amatorii de maşini mici care dau impresia că ar fi capabile în teren accidentat vor putea opta şi pentru Ford Fiesta Crossroad, după cum informează Auto Week. Pentru 1.000 euro în plus, Fiesta Crossroad primeşte un tratament estetic pe bază de plastice: apendice pentru spoilere, partea inferioară a portierelor, precum şi pasajele roţilor, acoperite de plastic. În plus, sunt oferite standard barele de amarare de pe acoperiş, iar culorile oferite vor fi două: albastru Ocean Blue şi argintiu Moondust.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.