Ford Focus ST500

În aşteptarea apariţiei versiunii cu facelift, cei de la Ford tratează vor sa convingă piaţa britanică cu o ultima ediţie limitată Focusului ST.

Ford Focus ST500 Ford Focus ST500
Noul model va reprezenta vârful de gamă al ofertei Ford din clasa compactă, va fi denumit ST500 şi va fi vândut în serie limitată de ... aţi ghicit, 500 de exemplare. Toate vin vopsite în negru, cu capota argintie şi dungi sportive menite a evoca modelele GT40 câştigătoare la Le Mans în 1966.

Puterea de 225 CP este furnizată de motorul în 5 cilindri de 2,5 litri, fiind inima de bază a unuia din cele mai bune hot-hatcuri de pe piaţă. Printre dotările speciale ale ediţiei speciale enumerăm scaunele Recaro, detaliile interioare din piele, blocurile optice faţă cu Xenon, oglinda interioară heliomată, senzorii de ploaie şi parbrizul atermic. Potrivit celor de la Ford, preţul modelului se va situa în jurul sumei echivalente de 29300 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.