Ford Ka - schiţe

Pe baza informaţiilor unor surse din cadrul Ford, redactorii revistei CAR au realizat câteva schiţe, care ar putea prefigura viitorul Ford Ka.

Ford Ka - schiţe Ford Ka - schiţe
Deşi actualul Ford Ka este o bombonică pentru femei, abundând de linii curbe, viitorul model se pare că va aplica din plin filosofia "Kinetic Design", specifică noului Mondeo sau lui S-Max. Dar, poate mai importantă decât faptul că noul Ka va fi mai serios, este informaţia potrivit căreia maşina nu va fi bazată tehnic pe viitoarea generaţie Fiesta.

Datorită problemelor financiare ale concernului Ford din ultimul timp, oficialii au decis ca noua maşină să fie construită în cooperare cu Fiat, la uzina din Polonia, alături de noul Fiat 500. De fapt, platforma noului Ford Ka va proveni, în mare măsură, de la noua citadină italiană. Astfel, este de aşteptat ca, în paralel cu viitorul Fiat 500 Abarth, să fie oferită o versiune ST pentru Ka, echipată cu un turbo de 1,4 litri şi 135 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.