Ford Kuga - 5 stele Euro N-CAP

Noul SUV compact al celor de la Ford a obţinut cele mai bune rezultate în cadrul testelor de siguranţă Euro N-CAP.

Ford Kuga - 5 stele Euro N-CAP Ford Kuga - 5 stele Euro N-CAP
Aşa cum era de aşteptat, Ford Kuga a primit punctaj maxim (5 stele) la testele de protecţie a pasagerilor adulţi. Succesul său a fost însă încununat şi de cele 4 stele obţinute pentru protecţia pasagerilor copii, dar şi de cele 3 stele pentru protecţia pietonilor.

Acest rezultat de “5/4/3” este o premieră în clasa SUV-urilor de dimensiuni compacte şi, astfel, cel mai apropiat rival al lui Ford Kuga în materie de siguranţă este acum Volkswagen Tiguan, cu doar o stea mai puţin la protecţia pietonilor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.