Ford Model T la 100 de ani

Ford sponsorizează cu ocazia centenarului 5 universătăţi în vederea realizării unui model T modern la doar 7000 de dolari.

Ford Model T la 100 de ani Ford Model T la 100 de ani

Şcolile participante sunt: Aachen University din Germania, Art Center College of Design din California, Deakin University din Melbourne şi alte două din SUA: University of Michigan Dearborn şi Lawrence Technological University. Practic Ford a sponsorizat fiecare din unităţile participante cu 75.000 de dolari necesari producerii unui automobil de la stadiul de schiţă până la un posibil model real şi funţional.

Dar producătorul american a impus anumite specificaţii: noul Model T trebuie să aibă o autonomie de cel putin 200 de km şi să vină la un preţ de bază de cel mult 7000 de dolari. Poate o să concureze cu Loganul, nu?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.