Ford Mustang Bullitt

Producătorul american aduce înapoi la viaţă o legendă a marilor ecrane printr-o reîncarnare într-un Mustang modern.

Noul model este un demn urmaş al Mustangului devenit vedetă alături de Steve McQueen în filmul Bullit din 1968. Ultima creaţie a celor de la Ford este un adevărat lup în blană de oaie, Bullitt fiind vopsit într-o nuanţă verde închis, opţional putând fi comandat şi în negru, şi lipsit de orice detalii sau sigle care ar putea tradă performanţele modelului american. Doar în interior echiparea cu crom satinat şi prezenţa unor tăbliţe de identificare reuşesc să dea câteva indicii legate de potenţialul maşinii.

Sub capotă regăsim motorul Ford V6 de 4,6 litri ce dezvoltă în acest caz 315 CP, creşterea de putere ducând la o reducere a timpului de acceleraţie până la 100 km/h cu 0,3 secunde. Linia roşie a turometrului a fost mutată la 6500 rpm, în timp ce suspensia a fost uşor schimbată pentru a face faţă puterii suplimentare. Potrivit celor de la Ford, producţia va fi limitată la 7700 de unităţi şi comercializarea va începe de la un preţ de doar 31075 de dolari.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.