Ford Mustang produs în nouă milioane de exemplare

Ford Mustang este fără îndoială cel mai popular muscle-car al tuturor timpurilor, impresionanta valoare de 9 milioane de modele produse de-a lungul istoriei fiind o dovadă mai mult decât suficientă a succesului înregistrat.

Ford Mustang produs în nouă milioane de exemplare Ford Mustang produs în nouă milioane de exemplare
Ford Mustang a intrat în producţie în 1964 şi în cele patru decenii şi a câştigat locul în vitrina legendelor pe patru roţi. Confirmarea succesului se reflectă fidel în cifrele de producţie, borna de 9 milioane de exemplare  fiind una remarcabilă pentru un  model  de nişă şi coincide în mod fericit cu aniversarea a 45 de ani de carieră a simbolului american.  Mustang este, totodată, şi cel mai longeviv model din istoria Ford.

În primul an de carieră, valul de entuziasm a fost unul uriaş, fiind primite nu mai puţin de 420.000 de comenzi, iar în  primii  doi ani pragul de un milion a fost depăşit, devenind cel mai dorit nou model din istorie. Astăzi s-a ajuns la a cincea generaţie şi în viitor se aşteaptă realizarea unui facelift pentru generaţia curentă, cât şi lansarea generaţiei cu numărul şase, pe o platformă nouă.

Modelul aniversar este un Ford Mustang GT decapotabil, ce va reveni unui client american fiind destinat unui dealer din Iowa.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.