Ford Mustang transformat în Aston Martin Vanquish ediţie limitată

Exclusive Motor Cars a transformat un Ford Mustang într-o copie după modelul Aston Martin Vanquish condus de James Bond. Cât de reuşită este replica vedeţi mai departe.

Copie fidelă după Aston MartinChiar dacă pare incredibil modelul din imagini este o replică a producătorului canadian de maşini exclusiviste după maşina condusă de James Bond în filmul "Die an another day". Nu mai puţin de zece companii au participat la transformarea unui Ford Mustang, generaţie mai veche, într-un Aston Martin Vanquish, asemănator modelului condus de Bond.

Pentru a realiza o copie cât mai fidelă modelului original, maşina a primit şi un set de arme, printre care mitraliera de pe capotă şi aruncătorul de rachete care iese din grila faţă. Desigur că producătorii au avut grijă ca fanii să nu-şi ia prea în serios rolul de James Bond. Armele sunt doar de formă. Unul din cele 200 de modele care vor fi produse poate fi achiziţionat la preţul de circa 70.000 de euro. Oare chinezii ar putea face aşa ceva?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.