Ford se impune in Europa

Fiesta a reuşit să aducă Ford la cea mai mare cotă de piaţă a sa din august 1998 până azi, un procent de 10,4% ce-l clasează pe primul loc în luna martie în Europa.

Ford se impune in Europa Ford se impune in Europa

Ford a dat lovitura cu noua Fiesta. Micuţul model a reuşit să urce vânzările totale ale constructorului Ford în Europa la un nivel excelent, care îi permit acestuia să se laude cu cea mai bine vândută marcă în Europa în luna martie. Mai exact, 192.500 de maşini şi autoutilitare au fost comercializate, cu o creştere de 16,1% faţă de aceeaşi lună a anului trecut. Dintre acestea, 68.000 de modele au fost Fiesta, dublu faţă de luna februarie şi cu 29% mai mult decât martie 2009.

Devenind cea mai bine vândută marcă în Europa în martie, Ford şi-a îmbunătăţit cota de piaţă, până la 10,4%, cea mai bună valoare din august 1998 până acum. Motivaţi de vânzările foarte bune din Europa ale modelului Ford Fiesta, cei de la Ford urmează să lanseze modelul de clasă mică şi pe continentul american în această vară.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.