Ford Transit - Noi versiuni

Ford întâmpină noul an gata de lucru, cu două noi versiuni de caroserie şi o serie de dotări disponibile în premieră.

Ford Transit - Noi versiuni Ford Transit - Noi versiuni

Ford vrea să rămână campionÎn primul rând avem noul Transit Double Cab Utility Chassis, care diferă de versiunea normală prin faptul că lipseşte al doilea rând de scaune iar uşile din dreptul lor nu mai au acum geamuri. Asta pentru cine doreşte un spaţiu de încărcare acoperit dar şi avantajele unei bene descoperite.

Cei ce doresc să transporte şi oameni dar şi echipament preţios pot alege noul Transit Double Cab-in-Van disponibil cu tracţiune, ampatament mediu şi acoperiş mic, motorizat de trei variante de putere ale propulsorului 2,2 TDCi; 85, 115 şi 140 CP. Ford a mai adăugat şi un indicator de schimbare de viteze pentru versiunile diesel plus opţiunea de geamuri fumurii pentru Transit Tourneo de 8 şi 9 locuri.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.