Ford Transit vs. iPhone 6, sau unde să nu-ţi pui telefonul într-un Transit [VIDEO]

Cu toate că pare pregătit să-ţi care toată mobila din apartament dintr-un singur drum, Ford Transit poate fi neprimitor pe alocuri cu telefoanele de ultimă generaţie.

Ford Transit vs. iPhone 6, sau unde să nu-ţi pui telefonul într-un Transit [VIDEO] Ford Transit vs. iPhone 6, sau unde să nu-ţi pui telefonul într-un Transit [VIDEO]

Îmi amintesc şi acum cât de impresionat eram de dimensiunile lui Ford Transit, în primul meu contact cu el. Practic, nu-ţi vine să crezi că poţi conduce o maşină atât de mare doar cu permis de categoria B. Şi nu era vorba doar de spaţiul din spate, ci şi de cel din habitaclu - este intimidant de mare. 

Desigur, cu atât de mult spaţiu la interior, nu te-ai putea gândi la un obiect uzual care să-l „încurce” pe Ford Transit, fie că vorbim de un telefon sau de un laptop (gândeşte-te unul cu cel mai mare display disponibil acum pe piaţă).

Dar apoi, acest user de LiveLeak a găsit un loc în care dacă îţi pui iPhone-ul 6 (adică un telefon cu display maaare) şi închizi portiera, îi testezi capacitatea de îndoire peste limitele sale. Ţi s-a întâmplat să păţeşti ceva similar cu altă maşină? Spune-ne povestea ta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.