Ford - viitorul proiect la Craiova

Viitorul automobil construit de Ford la Craiova va fi urmaşul modelului de clasă mică Fusion şi momentan este codificat B-Max.

Ford - viitorul proiect la Craiova Ford - viitorul proiect la Craiova

În primăvară, John Fleming, preşedintele Ford Europa, dezvăluia că la Craiova va fi construit începând cu 2010, un autoturism citadin, pionier în al său segment, şi acest model va fi produs doar în uzina din Oltenia. Cei de la Automotive News, citând surse din industria auto, împrăştie misterul şi dezvăluie că la Craiova va fi asamblat descendentul actualului Ford Fusion, cunoscut momentan, sub denumirea B-Max, dar versiunea de serie este posibil să poarte alt nume.

Fusion este un hatchback de clasă mică, în cinci uşi. dar cu o suspensie înălţată. Generaţia precedentă a fost derivată din Ford FIesta. În primele opt luni din acest an au fost vândute 1.106 unităţi Fusion în România, în creştere cu 4,1% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când au fost livrate 1.062 maşina. Anul trecut în România au fost vândute 1.836 de maşini Ford Fusion, în creştere 171% faţă de cele 676 de unităţi livrate în 2006.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.