Forza Motorsport 6 va revoluţiona simulatoarele auto virtuale [VIDEO]

Te avertizăm, jucătorule: s-ar putea ca după ce vezi asta, să vrei să-ţi cumperi un Xbox One.

Forza Motorsport 6 va revoluţiona simulatoarele auto virtuale [VIDEO] Forza Motorsport 6 va revoluţiona simulatoarele auto virtuale [VIDEO]

Nu mai este mult până pe 15 septembrie, data la care posesorii de Xbox One vor putea sărbători Crăciunul. Nu ştiu ce se mai joacă lumea pe Xbox, însă Forza Motorsport 6 te poate face să te simţi ca şi cum ai primi cel mai frumos dar din tot anul.

Am văzut trailerul şi ne-a fost de ajuns. Dar apoi, cei de la Xbox au considerat că un trailer câteva imagini, alături de informaţia că dispui de 450 de maşini frumos recreate, nu este suficient. Aşa că au venit cu un detaliu de gameplay: cursele pe ud.

Acum, rulajul pe suprafaţă udă nu este genul de activitate pe care ţi-o doreşti. Asta cu atât mai mult cu cât ai acvaplanat măcar o dată în viaţă, câtuşi de puţin. Creatorii jocului au acordat o atenţie sporită acestui aspect, aşa că joaca pe ud o să fie o provocare adevărată, nu doar un context în care să te bucuri de grafică de ultimă generaţie.

Pentru un jucător înrăit de simulatoare, genul acesta de detaliu îl poate convinge să treacă pe Xbox, în cazul în care n-a făcut-o deja. Acum, cât costă un Xbox One...?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.