FOTO. Psihologie inversată sau glumă? Anunţul anului: ”Vând hoit din 2004”

Viralul săpămânii în materie de maşini SH, este anunţul unui cetăţean din Deva ...

FOTO. Psihologie inversată sau glumă? Anunţul anului: ”Vând hoit din 2004” FOTO. Psihologie inversată sau glumă? Anunţul anului: ”Vând hoit din 2004”

 

 

Viralul săpămânii în materie de maşini SH, este anunţul unui cetăţean din Deva care încearcă să-şi vândă autoturismul Dacia lui din 2004. Dacă în unele cazuri psihologia inversată ar da roade în cazul unei tentative de vânzăre a maşinii, în acest caz hunedoreanul îşi denigrează marfa încât nu credem că mai are vreo şansă să scape de ea. Acesta este mai degrabă un exemplu despre cum să nu faci dacă vrei să vinzi ceva. 

Tot legat de acest subiect (anunţuri haioase), săptămâna trecută am prezentat un caz în care vă arătam cum încearcă un şofer să-şi vândă Loganul galben care ”nu a fost taxi”. De data asta însă, hunedoreanul dă dovadă de mai multă creativitate. 

Citeşte şi Dacia va lansa în România Logan şi Sandero echipate cu transmisie pilotată - VIDEO

Citeşte şi A rămas înzăpezit pe drum, aşa că şi-a abandonat maşina. Ce a descoperit când s-a întors: VIDEO

Citeşte şi Paradisul Dacia: locul 5 la constructori, locul 9 la modele

Citeşte şi 7 maşini second hand de care trebuie să te fereşti

Citeşte şi Taxă de autostradă din 2017

Citeşte şi Câţi kilometri mai poţi să mergi după ce se aprinde "becul de benzină"

Citeşte şi Cum se va calcula poliţa RCA? Se iau în calcul noi factori

Citeşte şi American muscle cars pe care le poţi cumpăra în România. GALERIE FOTO

Citeşte şi VIDEO-FOTO. Moskvich de 100.000 de dolari. Proprietarul a cărat pâine cu ea şi toţi banii i-a investit în maşină

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.