Galerie foto cu peste 100 de poze: Mercedes-AMG GT

Cel mai nou model al nemţilor de la AMG poate fi comandat şi în România. Aşa că ne-am gândit că ar fi bine să ţi-l arătăm în toată splendoarea sa, într-o galerie foto cu nu mai puţin de 130 de poze.

Galerie foto cu peste 100 de poze: Mercedes-AMG GT Galerie foto cu peste 100 de poze: Mercedes-AMG GT

În România, preţurile pentru noul Mercedes-AMG GT încep de la 120.435 de euro cu TVA pentru versiunea „cuminte” şi de la 140.151 de euro cu TVA pentru băiatul cel năzdrăvan cunoscut şi după litera „S”. Oricum ai lua-o, tot primeşti un V8 de 4,0 litri pe benzină care dezvoltă de la 462 CP în sus.

Ştim că nu toată lumea îşi permite o astfel de maşină, dar măcar putem visa, nu-i aşa? Ei bine, ţi-am pregătit o galerie foto cu nu mai puţin de 130 de poze care înfăţişează coupe-ul german, suficiente pentru visele din următoarele două-trei luni, zicem noi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.