GALERIE FOTO Cum arată Dacia Duster de aproape 20.000 de euro. Printre opţiuni, tapiţerie de piele

Renault a lansat în Franţa o ediţie specială a modelului Dacia Duster, care aduce în plus noi dotări dar şi accesorii care o scot în evidenţă în trafic.

GALERIE FOTO Cum arată Dacia Duster de aproape 20.000 de euro. Printre opţiuni, tapiţerie de piele GALERIE FOTO Cum arată Dacia Duster de aproape 20.000 de euro. Printre opţiuni, tapiţerie de piele

Renault a lansat în Franţa o ediţie specială a modelului Dacia Duster, care aduce în plus noi dotări dar şi accesorii care o scot în evidenţă în trafic.

Scumpiri între 20% şi 200% pentru poliţele RCA

VIDEO Coboară din maşină ca să îi ceară socoteală pietonului pe care aproape l-a lovit, dar acesta îi face praf maşina

Ediţia limitată Steel începe de la 16.600 de euro cu taxele incluse, pentru varianta pe benzină 4x2 şi 125 de cai-putere. Varianta cea mai scumpă este dieselul de 110 cai-putere, combinat cu tracţiune integrală, care atinge 19.300 de euro.

Jenţi noi, un pachet de elemente de caroserie cromate sau în culori diferite faţă de caroserie, geamuri cu tentă, dar şi sistemul Media-NAV Evolution cu touch-screen, pilot automat şi volan îmbrăcat în piele fac parte dintre dotările variantei Steel.

Dacia Logan Lux, un concept care îţi taie respiraţia - GALERIE FOTO

Printre opţiunile disponibile, avem asistent de parcare, geamuri electrice spate, vopsea metalizată şi tapiţerie de piele, însă aceasta din urmă este o combinaţie piele-material textil.

Preţurile sunt de 16.600 de euro pentru modelul pe benzină de 125 cai-putere, tracţiune 4x2, şi 18.600 euro pentru varianta pe benzină 4x4.

Dieselul începe de la 17.300 de euro, în varianta 4x2 dCi 110 cai-putere, şi atinge 19.300 de euro în varianta cu tracţiune integrală.

VIDEO Întâiul şofer al Rusiei testează concurentul Daciei Logan

Atenţie, Tesla! Vine Aston Martin electric de 1000 de cai-putere

VIDEO Cum arată noua versiune de top a Daciei Logan - GALERIE FOTO

VIDEO Pilotul automat de pe Tesla oferă senzaţii tari la volan. Elon Musk: În caz de accident, şoferul e responsabil

Europa desenează, China copiază - GALERIE FOTO cu cele mai tari modele copiate de chinezi

EXCLUSIV ProMotor - Cum a pierdut Dacia o licitaţie de 400 de maşini de patrulare ale Poliţiei pentru doar 2,4 lei pe autoturism

Cauciucurile de iarnă, obligatorii înainte de 1 noiembrie. Ce spune Brigada Rutieră

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.