GALERIE FOTO – GUMBALL 3000 la Bucureşti: cele mai spectaculoase modele sosite în România

Autor: ProMotor acum 4 ani Știri

 


Cea de-a optisprezecea ediţie a Gumball 3000 a avut linia de finish la Bucureşti. Spectatorii prezenţi sâmbătă la expoziţia din Piaţa Constituţiei au putut admira maşini ale unor mărci celebre precum Bentley, Aston Martin, Rolls Royce, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porsche, Koenigsegg şi Jaguar. Celor care nu au avut ocazia să meargă la eveniment le punem la dispoziţie o GALERIE FOTO cu cele mai spectaculoase apariţii. 

La celebrul raliu Gumball 3000 au ajuns peste 120 de super masini, Bucureştiul fiind capătul unui traseu incredibil prin 11 ţări din Europa. Startul s-a dat la Dublin pe 30 aprilie. Printre participanţii la raliu, veniţi din toată lumea, se numără şi celebrul DJ AFROJACK, rapper-ul EVE, starurile hip hop BUN B şi THE ALCHEMIST, actorul principal al serialului Baywatch DAVID HASSELHOFF, şoferii de curse de Formula 1 DAVID COULTHARD şi JEAN ALESI, artistul din New York FUTURA şi icon-ul skateboarding-ului TONY HAWK.

Istoria Gumball 3000

Aflat deja la cea de a 17-a ediţie, Gumball 3000 a avut loc pentru prina dată în anul 1999. El s-a născut din dorinţa fondatorului Maximillion Cooper de a combina activităţile sale preferate într-un singur eveniment de proporţii.

Reprezentaţi de seama din lumea sporturilor extreme, fashion şi muzică şi-au unit forţele şi creativitatea pentru a crea o nouă mişcare, exprimată sub forma unui raliu exclusivist în care se poate participa doar cu maşini de lux. Oricine este proprietarul unui supercar şi îşi poate permite preţul intrării în competiţie (35.000 de lire) se poate încrie în Gumball 3000.

Împreună cu un anturaj de personalităţi şi vedete, Maximillion şi-a început visul prin a conduce maşini exotice şi prin a organiza petreceri legendare.

Raliul a fost un succes încă de la prima ediţie, în 1999 Maximillion prezentând lumii un nou concept, un raliu care exprima un stil de viaţă. Denumit Gumball 3000, acesta se întindea pe o distanţă de 3000 de mile (4800 km) şi incorpora muzica, sporturi precum skateboarding, BMX şi rollerblading, precum şi colecţii inedite de haine.
Comentarii
Inchide