GALERIE FOTO | Noua Dacia Duster 2017, în câteva randări destul de realiste

Jurnaliştii de la Motor1.com au publicat câteva imagini...

GALERIE FOTO | Noua Dacia Duster 2017, în câteva randări destul de realiste GALERIE FOTO | Noua Dacia Duster 2017, în câteva randări destul de realiste

 


Jurnaliştii de la Motor1.com au publicat câteva imagini randate cu următoarea generaţie a Daciei Duster. 

Preconizat să apară anul viitor, noul Duster ilustrat în randări descrie un crossover cu o parte frontală îndrazneaţă ce incorporează o grilă revizuită şi faruri restilizate. Modelul are, de asemenea, faruri de ceaţă mai mari, zone placate cu material plastic, şi un portbagaj încăpător.

În general, design-ul noului Duster rămâne destul de fidel modelului original, dar reuşeşte să arate un pic mai luxos decât predecesorul său.

Cei de la Dacia nu au declarat nimic în legătură cu asta, dar se aşteaptă ca următoarea generaţie a lui Duster să fie construit pe platforma CMF care stă la baza şi altor modele precum Renault Megane şi Nissan Qashqai.

Noua platforma va permite să ofere două versiuni diferite de Duster. Varianta cu cinci locuri este de aşteptată să aibă aproximativ 4.29 metri, în timp ce varianta cu şapte locuri va fi şi mai mare, respeciv de 4.48 metri.

Nici în privinţa motorizărilor nu au fost publicate informaţii oficiale, dar se speculează că generaţia următoare ar folosi propulsoare care includ o unitate TCe de 1,2 litri, un 16V de 1,6 litri, şi un  dCi de 1,5 litri.

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.