Gemballa GT - accident

Un superb şi exclusivist exemplar Gemballa GT a fost serios avariat pe circuitul Paul Ricard din Franţa. Responsabilul pentru sacrilegiul automobilistic este Prinţul Marcus Al Germaniei.

Gemballa GT - accident Gemballa GT - accident

Prinţul Germaniei şi isprava saNota de plată pentru excesul automobilistic al Prinţului german va fi cu siguranţă una încărcată, dacă luăm în calcul faptul că bolidul Gemballa GT pe care Alteţa Sa îl avea în posesie este cotat la 725.000 de euro. Accidentul s-a produs într-o curbă de stânga, pilotul amator aplicând prea mult putere la ieşirea din apex, ceea ce a condus la pierderea controlului şi avarierea serioasă a părţii laterale şi a spatelui.

Prinţul este recunoscut pentru excesele sale şi scandalurile sexuale în care a fost implicat. De asemenea, acesta deţine o colecţie importantă de bolizi şi după cum se vede în poza alăturată nu îi pare prea rău după stricăciunile produse acestui exemplar exclusivist. Gemballa GT. Gemballa GT dezvoltă 650 CP şi este capabil să atingă 100 km/h în doar 3,8 secunde, viteza maximă este de 330 km/h.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.