Gigantul francez Saint-Gobain a făcut o fabrică de parbrize la Călăraşi

Francezii de la Saint-Gobain, grup producător de materiale de construcţii, au început producţia de parbrize într-o fabrică nouă, situată în Călăraşi

Gigantul francez Saint-Gobain a făcut o fabrică de parbrize la Călăraşi Gigantul francez Saint-Gobain a făcut o fabrică de parbrize la Călăraşi

Francezii de la Saint-Gobain, grup producător de materiale de construcţii, au început producţia de parbrize într-o fabrică nouă, situată în Călăraşi, aproape de fabrica de sticlă a aceluiaşi grup. Unitatea de producţie poartă numele Sekurit.

„Am început investiţia acolo anul trecut, iar primele livrări le-am făcut în ianuarie. La Sekurit lucrează, în prezent, aproximativ 140 de angajaţi. Fabrica a fost concepută pentru piaţa locală şi regională. Sunt prevăzuţi printre clienţi Dacia, Ford, Renault, dar şi alte companii care produc în ţările limitrofe“, a spus Ovidiu Păscuţiu, directorul general al grupului Saint-Gobain în România, pentru ZF, în primul său interviu după ce a preluat această funcţie, anterior fiind responsabil doar de câteva divizii ale grupului.

Afacerile grupului francez din construcţii în România au ajuns în 2018 la 230 mil. euro, după un avans similar cu cel de anul trecut. Saint-Gobain are 13 fabrici în România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.